SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KFUM Ulricehamn
Handboll
P9 (födda 2011) säsongen 2020/2021!
Denna säsong har vårt P9-lag träningar tillsammans med P10 (födda 2010).

Tränare vid passen är huvudsakligen Sofia Lindgren, Magnus Johansson & Henrik Lindgren. Men vi önskar/behöver hjälp & stöttning från fler.

Träningstider
Tisdagar: 16:30 - 17:30 SPORTHALLEN
Torsdagar: 18:00 - 19:30 STENBOCK

Matcher:
P9 spelar under denna säsong sex st minihandbollspoolspel (tre höst/tre vår). Exakta tider & upplägg kommer när respektive tillfälle närmar sig. Utöver det kommer vi att försöka få till extra matcher på andra sätt samt eventuellt någon cup på annan ort.

Eventuellt kommer vi också att behöva stötta P10 med spelare i deras matcher under säsongen.

Vi behöver föräldrar som är med och stöttar vid matchtillfällen också. 

Missa inte att ha koll på vår kalender, prenumerera gärna! Det kan komma till eller dras ifrån tillfällen.

Självklart ser vi gärna fler grabbar födda 2011 på träningarna, vore riktigt kul om denna grupp fortsätter ha kul tillsammans!

Nu kör vi!
Pausar i december!
2020-11-26 18:52

Vi pausar träningarna för denna grupp!

 

Vi ledare för denna träningsgrupp har tagit beslut att pausa träningarna under december månad. Vi är inte bekväma med att blanda barn från flera olika skolor under det läge som är just nu.

 

Pandemin fortskrider och efter statsministerns tal i söndags där han var ännu tydligare angående ”ställ in, skjut upp, håll er hemma” så tar vi det nu ett steg till. Då det inte blir några matcher innan nyår drar vi vårt strå till stacken för att minska spridning av covid-19 och tar nya tag efter nyår, om läget medger det!

 

Detta är inget centralt föreningsbeslut, det är vi ledare för denna grupp som fattat beslutet. Allmänna råden som funnits ett tag handlar om att träningar för de yngre grupperna får fortsätta men helst utomhus och utan fysisk kontakt. Nu när spridningen slår nya rekord i Ulricehamn så känner vi att för vår egen säkerhets skull bör pausa ordinarie verksamheten i december.

 

Eventuellt kommer vi att om väderlek tillåter leta lösning för någon specialträning just utomhus framöver, om så blir så återkommer vi via mail.

 

Till sist vill vi TACKA er föräldrar som sedan de skarpare restriktionerna kommit förstått och respekterat vårt sätt att genomföra träningarna så gott vi har kunnat. Både med lämning & hämtning samt så klart tyvärr att man inte kunnat vara på plats och titta när barnen tränat.

 

Vi hoppas på full förståelse och ser fram emot en nystart av säsongen efter nyår. Vi kommer ut med mer info så fort vi beslutar om nyheter.

 

/Henke, Sofia & Magnus

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
KFUM Idrottsklubb Ulricehamn, 21/04 08:32 
KFUM Idrottsklubb Ulricehamn, 15/04 17:24 
KFUM Idrottsklubb Ulricehamn, 15/02 12:05 
KFUM Idrottsklubb Ulricehamn, 01/02 15:45 
KFUM Idrottsklubb Ulricehamn, 16/01 07:56 
KFUM Idrottsklubb Ulricehamn, 02/11 19:30 
 
Sponsorer