SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Seriepremiär 2022/2023!
2022-09-30 08:25

Ja så är det äntligen dags, seriepremiären 2022/2023 är här!

 

Vi skulle enligt schemat har börjat borta mot Kongelf förra veckan men den matchen blev flyttad, nu får vi lira premiären hemma i Ulricehamn istället.

 

Vi är nykomlingar i division 3 denna säsong då vi vann Div4 relativt enkelt förra säsongen. En del tycker nog att vi nu är tilbaka på någorlunda den nivå som vår förening bör ligga på...

 

Förra sösongen bjöd ju också på succé i Svenska Cupen.

 

Nu är det nya tag och vi inleder med ett riktigt tufft schema, vi ska avverka SJU matcher under oktober månad. Det ska dessutom göras med den tunna trupp vi just nu förfogar över.

 

Spelande tränare Simon Matthijs hade sina utmaningar redan på försäsongen då vi inte fick träna i Sporthallen under stora delar av september pga renovering, det blev tillbaka till dåtiden istället med träningar i lilla Stenbockshallen.

 

Utöver det är truppen tunn. Vi har sedan förra säsongen tappat Fredrik Björkegren & Isak Boström. Dessutom är Christoffer Jerez inte tillgänglig, åtminstone inte inledningsvis av säsongen.

Anderstorp ryckte i Johan Molander dessutom, men "Molle" valde det rätta - att stanna kvar hos oss :-)

 

Det finns fortfarande öppningar för eventuella förstärkningar av truppen, vissa öppna kort som eventuellt dyker upp framöver. 

 

Men till premiären blir det knappast några nyförvärv på golvet.

 

Nu ska vi ta oss an div 3, där vi spelar i den klart tuffaste trean i riket. Det blir en utmaning men vi har förhoppningar om att plocka poäng här och var...

 

Välkomna på match i Sporthallen söndag 2 oktober kl 15:00!

 

OBS: vårt P-14 lag ansvarar för arrangemanget för att dra in extra pengar för sin U-SM satsning, kanske värt ett besök bara för att stötta dom?

 

 

 

 

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
KFUM Idrottsklubb Ulricehamn, 24/02 08:18 
KFUM Idrottsklubb Ulricehamn, 18/09 10:28 
KFUM Idrottsklubb Ulricehamn, 15/09 15:54 
KFUM Idrottsklubb Ulricehamn, 16/05 21:17 
KFUM Idrottsklubb Ulricehamn, 16/05 21:15 
KFUM Idrottsklubb Ulricehamn, 13/03 17:02 
 
Sponsorer