SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KFUM Ulricehamn
Handboll
Handbollsskolan 12/13 + Flick 2011
Handbollsskolan - säsongen 2020/2021

Säsongen 2020/2021 gäller Handbollsskolan för Tjejer & Killar födda 2012/2013 plus tjejer födda 2011.


Tränare vid passen är huvudsakligen Lena Matthijs, Ulrika Stoltz & Anders Fröa Fröhlin. Men vi önskar/behöver hjälp & stöttning från fler.


Det kommer under säsongen att finnas några dagar med poolspel/handbollsfestival. Dagar för det kommer senare.


Missa inte att ha koll på vår kalender, prenumerera gärna! Det kan komma till eller dras ifrån tillfällen.

Självklart ser vi gärna fler barn i denna grupp på träningarna, vore riktigt kul om alla barn som varit med tidigare får med minst var sin ny kompis till träningarna.

Nu kör vi!

Träningstider:
Måndagar 16:30-17:30 i Stenbockshallen. OM vi får hjälp med ledarbiten finns möjlighet att utveckla till ett pass till i veckan.


Ledare:

Lena Matthijs, 070-5497559

Ulrika Stoltz, 070-3196591

Anders "Fröa" Fröhlin, 072-2284382
Handbollsskolan pausar i december!
2020-11-27 10:02

Vi pausar träningarna för denna grupp!

 

Vi ledare för denna träningsgrupp har tagit beslut att pausa träningarna under december månad. Vi är inte bekväma med att blanda barn från flera olika skolor under det läge som är just nu.

 

Pandemin fortskrider och efter statsministerns tal i söndags där han var ännu tydligare angående ”ställ in, skjut upp, håll er hemma” så tar vi det nu ett steg till. Då det inte blir några matcher innan nyår drar vi vårt strå till stacken för att minska spridning av covid-19 och tar nya tag efter nyår, om läget medger det!

 

Detta är inget centralt föreningsbeslut, det är vi ledare för denna grupp som fattat beslutet. Allmänna råden som funnits ett tag handlar om att träningar för de yngre grupperna får fortsätta men helst utomhus och utan fysisk kontakt. Nu när spridningen slår nya rekord i Ulricehamn så känner vi att för vår egen säkerhets skull bör pausa ordinarie verksamheten i december.

 

Eventuellt kommer vi att om väderlek tillåter leta lösning för någon specialträning just utomhus framöver, om så blir så återkommer vi via mail.

 

Till sist vill vi TACKA er föräldrar som sedan de skarpare restriktionerna kommit förstått och respekterat vårt sätt att genomföra träningarna så gott vi har kunnat. Både med lämning & hämtning samt så klart tyvärr att man inte kunnat vara på plats och titta när barnen tränat.

 

Vi hoppas på full förståelse och ser fram emot en nystart av säsongen efter nyår. Vi kommer ut med mer info så fort vi beslutar om nyheter.

 

/Fröa, Lena, Frida & övriga hjälptränare

Träning inställd 2 november för Handbollsskolan
2020-11-02 15:31
På grund av folkhälsomyndighetens rekommendationer har vi ställt in dagens träning och avvaktar styrelsens besked som kommer under kvällen. Problemet är inte barnen som tränar utan att vi inte vill samla så mycket folk på läktaren som det blir när föräldrar kommer med till hallen. 
Vi avvaktar också att ta beslut kring helgens miniturnering den 8 nov. Återkommer kring detta.
/Lena och Fröa
Inställd träning 12/3, pga corona
2020-03-12 11:57
Vi väljer att ställa in dagens träning pga corona-viruset och all den osäkerhet som just nu finns kring det.

Nedan finns information från handbollsförbundet och som det står i den kommer ny information att komma ut efter kl 17:00 idag torsdag. Men vi väljer att hoppa över dagens handbollskola som sagt var.

Hur det blir med kommande poolspel återkommer vi med när de nya riktlinjerna/bestämmelserna kommit!

Nya beslut om framtiden kommer efter att riksidrottsförbundet och svenska handbollsförbundet kommer med nya riktlinjer.

Vi har fått följande besked av Svensk Handboll;
 
”Vi inväntar Riksidrottsförbundets samordning som sker torsdag 12 mars kring tolkning av beslut från Folkhälsomyndigheten och regeringen. Vi avser återkomma med information för svensk handboll torsdag klockan 17:00”.
 
Vi kommer lägga ut den information som kommer i eftermiddag i alla våra kanaler samt mejl till er föreningar, samt hur det påverkar våra kommande aktiviteter.
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
KFUM Idrottsklubb Ulricehamn, 21/04 08:32 
KFUM Idrottsklubb Ulricehamn, 15/04 17:24 
KFUM Idrottsklubb Ulricehamn, 15/02 12:05 
KFUM Idrottsklubb Ulricehamn, 01/02 15:45 
KFUM Idrottsklubb Ulricehamn, 16/01 07:56 
KFUM Idrottsklubb Ulricehamn, 02/11 19:30 
 
Sponsorer