SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Cuper under säsongen
2022-11-02 23:18

Förra säsongen var stora delar av truppen iväg på IrstaBlixten. Den sortens cuper är av tradition det som de flesta av våra aktiva ungdomar tycker är allra roligast...

 

Denna säsong kommer föreningen inte att subventionera några gästkort osv. Men lagens anmälningsavgifter står man för som vanligt. Vi snackade kort om detta med eventuellt cupdeltagande på föräldramötet.

 

Vi har en grovskiss på hur vi tänker oss cuper denna säsong. Tankarna ser ni nedan, det kommer snart ut kallelser på dessa för att se intresset. Är det någon/några av er som har frågor eller åsikter kring detta så hör gärna av er. Kanske vill några av er till och med delansvara för delar av detta?

 

* Hallbybollen, Jönköping. 5-7/1. Vi kommer pendla. Kostnad 110kr per spelare att delta.

* BUA-cupen, Borås 11/3 1-dagars. Gratis för spelarna.

* Åhus beachhandboll 13-14/7. Övernattning i skolsal. Kostnad cirka 1000-1200kr per person.

 

Gällande Åhus så är det en helt magisk fest, vore så grymt kul om det kunde bli av. Vi håller på att titta på alternativ för att om möjligt "jobba av" delar av den kostnaden. Mer om det framöver. Vi ser mer än gärna att några föräldrar kliver in i en form av föräldragrupp för att hjälpa till med att få in pengar för cuper på både kort & lite längre sikt. 

 

Liten film om Åhus Beach

 

Det är alltså inte bestämt något än, just nu är detta bara våra tankar.

 

/Ledarna


Nyhetsarkiv
Cuper under säsongen2022-11-02 23:18
Pausar i december!2020-11-26 18:52
 
Sponsorer