SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Lägesrapport - Oktober 2022
2022-11-02 22:23

Hej,

 

här kommer en liten rapport när första månaden är avverkad av säsongen 2022/2023.

 

Väldigt kul att vi har ett så stort gäng med grabbar i vår trupp. Över 30 killar där det varje vecka har kommit nyförvärv in i sällskapet också. 

 

Vi har ju i denna trupp tre lag i matchspel. P12 spelar seriespel enligt den gamla vanliga modellen (från och med U12 visas resultat & tabell). Ni ser serien här: P12-serien  

Det laget ansvarar Michael för vid matcher men vi andra ledare är med när det passar vårt schema också. 

P11 har vi två lag igång, där visas inga resultat & tabeller. 

Ni som var på föräldramötet vet att vi har för avsikt att gå runt så mycket som möjligt bland spelare i lagen, allt för att grabbarna ska tycka det är så roligt som det bara går och att man ska få spela med alla olika vid flera tillfällen under säsongen.

 

En annan sak vi pratade om på föräldramötet är träningsflit & attityd. 

Nu börjar grabbarna bli så pass stora att vi ställer mer och mer krav på dom, så klart under rimliga former. För att vara tydliga, vi upplever väldigt sällan bekymmer på träningarna men med så pass många killar på plats samtidigt på en relativt liten yta blir det ibland lite rörigt.

 

Det vi tycker är viktigt att nämna är dock att om vi har träning så är det träning. Man skolkar inte från träningen för att man exempelvis vill spela FIFA just den stunden, det tycker vi är brist på respekt gentemot ledare och de andra spelarna.

Är man sjuk, skadad eller måste plugga är det så klart en helt annan sak även om vi är av uppfattningen att man bör kunna planera inför ett skolprov så man kan komma ifrån två timmar för träning. Det är också nyttigt...

 

En del av er är duktiga på att meddela oss ledare om man inte kommer på träningen genom att skicka ett sms om saken, det ser vi gärna att alla gör så vi vet läget. 

 

Fortsätt gärna prata om det hemma vid lämpliga tillfällen.

 

Vi vet att en del av grabbarna efterlyser fler matcher. Vi kommer att försöka få till träningsmatcher framöver men det är inte riktigt så enkelt som man kan tro att få ihop schemat, vi ledare har ju hand om andra grupper i KFUM:s verksamhet också :-)

 

Matlotter, en del av er har fått hem matlotter. Det är KFUM:s enda föreningsaktivitet för att få in stålar, extremt viktigt. Ni som inte fått än, Henke har med sig dom på träningarna kommande vecka. Hämta gärna ert häfte där och då.

 

 


Nyhetsarkiv
Cuper under säsongen2022-11-02 23:18
Pausar i december!2020-11-26 18:52
 
Sponsorer