SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Pausar i december!
2020-11-26 18:52

Vi pausar träningarna för denna grupp!

 

Vi ledare för denna träningsgrupp har tagit beslut att pausa träningarna under december månad. Vi är inte bekväma med att blanda barn från flera olika skolor under det läge som är just nu.

 

Pandemin fortskrider och efter statsministerns tal i söndags där han var ännu tydligare angående ”ställ in, skjut upp, håll er hemma” så tar vi det nu ett steg till. Då det inte blir några matcher innan nyår drar vi vårt strå till stacken för att minska spridning av covid-19 och tar nya tag efter nyår, om läget medger det!

 

Detta är inget centralt föreningsbeslut, det är vi ledare för denna grupp som fattat beslutet. Allmänna råden som funnits ett tag handlar om att träningar för de yngre grupperna får fortsätta men helst utomhus och utan fysisk kontakt. Nu när spridningen slår nya rekord i Ulricehamn så känner vi att för vår egen säkerhets skull bör pausa ordinarie verksamheten i december.

 

Eventuellt kommer vi att om väderlek tillåter leta lösning för någon specialträning just utomhus framöver, om så blir så återkommer vi via mail.

 

Till sist vill vi TACKA er föräldrar som sedan de skarpare restriktionerna kommit förstått och respekterat vårt sätt att genomföra träningarna så gott vi har kunnat. Både med lämning & hämtning samt så klart tyvärr att man inte kunnat vara på plats och titta när barnen tränat.

 

Vi hoppas på full förståelse och ser fram emot en nystart av säsongen efter nyår. Vi kommer ut med mer info så fort vi beslutar om nyheter.

 

/Henke, Sofia & Magnus


Nyhetsarkiv
Cuper under säsongen2022-11-02 23:18
Pausar i december!2020-11-26 18:52
 
Sponsorer