SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Planering säsong 2023/2024
2023-03-24 08:59

Precis i slutskedet av innevarande säsong så har vi börjat planera nästa säsong.

 

Fortsätta träna.

Det är en hel del grabbar som kommit med önskemål om att vi ska fortsätta träna även om den vanliga säsongen nu tar slut. Precis som fotbollen exempelvis gör.

Vi har ett stort pussel att lägga där då vi är utspridda över tre åldersgrupper och har just fotbollsspelare i 5-6 olika fotbollsföreningar.

 

Vi kommer att ha fortsatt handbollsträningar på fredagseftermiddagar, utgångspunkt från samma plats och tid som under säsongen. Det kommer att innehålla både teknik & spel men också fokus på att jobba mer och mer med fysiken på grabbarna! Det märks väl att vi har en del att utveckla där också...

 

OBS! Det är av absolut högsta vikt att grabbar som "dubbelidrottar" prioriterar högsäsongens idrott. Det betyder att fotbollen går före vid krockar mellan 1 april - 30 september. Likväl ska vinteridrotter prioriteras mellan 1 oktober - 31 mars.

Helt enligt förbund, SISU, kommun och central överenskommelse mellan föreningar under namnet SAMSYN ULRICEHAMN. Inom ramen för det så är det också viktigt att ledarna för olika grupper ser till att göra allt i sin makt för att undvika att lägga träningar samtidigt för att barnen ska slippa att tvingas välja!

 

Gällande nästa säsong så är det en del mer att fixa med. För då gäller vanligt seriespel för alla våra tre lag som vi tänkt anmäla även kommande säsong. 

I år har endast P12 spelat serie "på riktigt". Det mynnade ju ut i en avgörande match om silvermedaljen imorgon lördag :-)

 

Planen är att nästa säsong spela med 1 x P13 & 2 x P12 i seriespel.

i och med det kommer det att krävas mer av oss. Bland annat i form av utbildat sekretariat på alla hemmamatcher, matchvärdar och annat kring det.

 

Vi vill också åka på cuper nästa säsong. Då behöver vi börja samla pengar på riktigt. Och redan nu ha en lite mer långsiktig tanke kring exempelvis att spela U-SM om ett par år. Vi kommer att tillsätta folk till olika uppdrag framöver. 

Känner man att man vill förekomma och erbjuda sina tjänster på något vis redan nu så är det mer än välkommet att meddela oss det!

 

Avslutar med att kommentera att vi är sjukt glada och stolta att se de steg grabbarna tagit denna säsong! Det gäller både de som redan spelat i många år men även de som börjat spela under denna säsongen!!

 

 


Nyhetsarkiv
Cuper under säsongen2022-11-02 23:18
Pausar i december!2020-11-26 18:52
 
Sponsorer