KFUM Ulricehamn
Handboll
Välkomna till KFUM Ulricehamn!
 
2017-10-15 20:53
Snart dags för KFUM:s årliga höstlovshandboll!

Kolla in bilden hur du anmäler dig och ditt barn eller hur schemat ser ut!
Matchpremiär för B- och C-flick
2017-10-08 21:30
Hela gänget som var i Äspered under lördagen och spelade mot Borås HK.
Under lördagen var B-flick och C-flick (06:orna) i Äspered och spelade totalt 4 matcher mot Borås HK. 
Det slutade med 2 vinster för B-flick och 2 förluster för C-flick. I samtliga matcher gjorde alla tjejer riktigt härliga kämpainsatser, kul för oss i publiken att se!
KICK-OFF 1 oktober 2017
2017-10-06 20:56
Gemensam uppvärmning med alla dagens spelare
Vilken härlig KICK-OFF det blev...
Massor av handboll, spelare i alla åldrar i mixade lag - vilken underhållning! 
Nu är vi verkligen laddade för en riktigt rolig och utvecklande säsong! 
2017-09-29 16:12


Nu närmar det sig vår Kick Off 2017! Vi hoppas att alla våra ungdomar dyker upp på söndag med en heldag i Sporthallen.


Program söndag 1 oktober

10:00 Startar vi upp med kort presentation & Ordf har ordet

10:05 Presentation av ledare och lag

10:15 Linda Reneby har uppvärmning

10:45 Tvärhandbollsmatcher för ungdomar från Handbollsskolan till B-ungdom

11:00 Startar vi upp Tipspromenaden som vi vill att alla ska gå, FINA PRISER

12:00 Uppvisning av Handbollsskoj

12:45 Finalspel av Tvärhandbollen

13:30 Tipspromenaden slut

13:30 Damlaget värmer upp

13:50 Bollskôj och Handbollskolan står i två led för inspring av Damlaget

14:00 KFUM Dam - Country, seriepremiär


Under dagen har vi Korv med bröd till alla och det börjar vi dela ut från klockan 11:00 och fram till klockan 14:00

Från klockan 11:00 har vi föräldramöte i klubbrummet där Henrik och Fröa tar upp om

Punkterna i Brevet, sportadmin, höstlovshandboll, inga seriespelande lag, försäljning, egna matcher, Cuper.

Vi bjuder på kaffe och korv med bröd

Välkomna!

Äntligen handbollssäsong igen!
2017-09-19 11:01

Nu är det äntligen dags för handbollssäsong igen!


Detta utskick är väldigt långt men med mycket viktig info. Därför ber vi er verkligen att ta er tid och läsa igenom hela dokumentet.

 

SAMSYN Västergötland är ett koncept som fem stora idrottsförbund i Västergötland gått samman och tagit fram. Fotbollen, innebandyn, ishockeyn, bandyn & handbollen är de fem som kommit överens. I korta drag går det ut på att slippa låta barnen välja idrott för tidigt och att man fullföljer sin säsong under respektive period. Sommaridrotterna april-september och vinteridrotterna oktober-mars.

 

Nu är oktober nära och det är dags att köra igång handbollen! Mer info om SAMSYN finns på följande länk: http://www.vastgotafotboll.org/testsida2/lagidrotter-samarbetar-for-samsyn-/

 

Träningstider, grupper & ledare för oss i KFUM Ulricehamn finns på vår hemsida kfumulricehamn.se där varje lag har sin egen flik med aktuell kalender och information. Kolla in denna sidan för lag- & ledarinfo: http://www.kfumulricehamn.se/sektion/?ID=107295

 

Kick Off 2017! Söndagen 1 oktober drar vi på allvar igång säsongen med en Kick Off där vi välkomnar alla aktiva i vår förening till en dag där det kryllar av aktiviteter, matcher, träning, grill & en del annat.

Mer om detta finns på respektive lags egen flik på vår hemsida samt på denna länken: http://www.kfumulricehamn.se/sida/?ID=203041

 

Vi hoppas på grym närvaro, på eftermiddagen kryddar vi det hela med att supporta vårt damlag i sin seriepremiär. Trummor, trumpeter och annan support vore grymt skoj!

 

Anmälan & medlemsavgift – vi jobbar inte med att man på det sättet anmäler sig till en grupp för att kunna delta, alla som vill komma och testa är såklart alltid välkomna! Dock, när man väl bestämt sig för att vara med så vill vi att ni fyller i vårt anmälningsformulär av den anledningen att vi då får in alla korrekta uppgifter till aktiv & målsman. Viktigt för både vår del och i rapportering till handbollsförbundet osv.

 

På samma ställe som anmälningen så finns information om medlemsavgift hos oss i KFUM. I föreningslivet är det viktigt att man betalt sin medlemsavgift när det drar igång av olika anledningar, en viktig anledning är att man då har en försäkring kopplad till sig om något skulle hända… Viktigt därför att medlemsavgiften betalas omgående i inledningen av säsongen.

 

På följande länk hittar ni anmälningsformuläret: http://www.kfumulricehamn.se/form/Default.asp?ID=107296

 

 

VINN 100 Sverigelotter!

Söndagen 1 oktober kommer vi att ha en utlottning av minst 100 Sverigelotter. Förutom chansen att vinna 100 lotter så är du om du deltar i utlottningen med och bidrar till vår ungdomsverksamhet!

Mer info här: http://www.kfumulricehamn.se/sida/?ID=203023http://www.kfumulricehamn.se/sida/?ID=203023

 

Inget seriespel för ungdomslagen. Vi har till denna säsongen valt att inte anmäla några ungdomslag till seriespel utan kommer istället att fokusera på att arrangera egna poolspel samt åka på fler cuper istället. Seriespel & tabeller är en riktig snackis just nu i ungdomsidrotten. Vårt största argument är de långa resorna under ibland väldigt dåliga omständigheter… Detta kommer bli riktigt bra och har mottagits väldigt väl från olika håll, märk väl att ungdomarna kommer INTE att få spela färre matcher. Mer info om detta vid framtida föräldramöten.

 

Höstlovshandbollen v.44 – vår populära Höstlovshandboll kommer vi naturligtvis att fortsätta med. Klart du ska vara med och träna handboll dagtid då! Info om den veckan kommer ut framöver, men det lyckade konceptet från tidigare år ligger så klart kvar i grunden!

 

Inget lag har för få ledare… Det finns alltid saker att hjälpa till med, ju fler vi är som hjälper till ju mindre arbete blir det person. Vi vill undvika att lagens tränare ska behöva göra allt. Även detta kommer som en punkt vid lagens egna träffar och känner du att du har lust att bidra mer till föreningen i stort också så kontakta Henrik Lindgren på info@kfumulricehamn.se

 

Matlotteriet. En av föreningens största inkomstkälla och våra aktivas egentligen enda arbetsinsats från föreningen under hela säsongen är att sälja våra matlotter. Ett oerhört bra lotteri som vi kör tillsammans med ICA Tornet. Det drar igång direkt under hösten.

 

Stärka lagets kassa? Vill du & ditt lag göra saker för att stärka lagets kassa, lämpligt till cuper till exempel. Vi har flera saker i portföljen som vi öppnar upp för de lag som på egen hand vill tjäna extra pengar. Kontakta Henrik Lindgren för mer info om detta, telefon 070-2007415 eller mail info@kfumulricehamn.se

 

 

Cuper för ungdomslagen. Vi kommer att delta med de flesta av våra ungdomslag på Skadevi Cup, Hallbybollen & BUA-cupen kommande säsong. Något mer kan tillkomma hos några lag.

 

KFUM:s styrelse och andra nyckelpersoner. http://www.kfumulricehamn.se/sida/?ID=153778

 

 

KFUM-golfen 2017

Är du golfare och medlem i KFUM Ulricehamn så finns möjlighet att bli KFUM-mästare i golf 2017! Lördagen 30 september är tävlingen, anmälan till Henrik Lindgren 070-2007415. Mer info här: http://www.kfumulricehamn.se/sida/?ID=203044


Så, det var detta långa mail. Hoppas att någon orkat läsa ända hit ner... Ber om ursäkt om det dykt upp något litet fel i ovan text, lite segt att skriva allt detta oxå :-)

Hör gärna av er vid frågetecken. Till lagansvarig eller andra lämpliga!
Nyheter från våra lag
Flickor 02-04, 17/10 08:42 
Flickor 05-06, 08/10 21:19 
Flickor 05-06, 06/10 20:50 
Flickor 05-06, 06/10 20:45 
Flickor 05-06, 06/10 20:39 
Flickor 02-04, 26/09 20:53 
 
Sponsorer