Torsdagar: kl. 18.00-19.30, Sporthallen extraträning tillsammans med F16

Hanna Fagersson, 070-206 05 50, hanna.fagersson@ulricehamn.se

Jessica Norén, 070-376 76 86, 75jessan@gmail.com

Nina Hagman, 072-252 25 40, ninahagman1981@gmail.com

Prenumerera gärna på lagets kalender och få in matcher/träningar automatiskt i din kalender på mobilen.

F14 i Habo
2024-02-26 10:50

I helgen  var F14 i Habo Arena som är helt nybyggd och invigdes igår. Fantastisk anläggning med bra golv och rejäl läktare.

Första matchen var mot just Habo. Vi fick vänta 4 minuter innan första målet. Sedan en jämn kamp hela första halvlek som KFUM ledde med 6-7 (KFUM som bortalag).

Starten på andra halvlek blev tuff och sex minuter in i andra halvlek låg istället KFUM under med 9-13. Tjejerna krigade sig tillbaka in i matchen och tappade aldrig humöret. Avslutningen på andra halvlek var extra underhållande för publiken och avslutades med ett rött kort för Habo och strax därefter en tvåminutare för Habo. Trots att KFUM-tjejerna kämpande och spelade 6 mot 4, och avslutade med man-man-försvar så kom vi inte ikapp.

Matchen vanns av Habo med 17-16, men en underhållande match där våra tjejer hade bra spel hela matchen.

Andra matchen var mot Bankeryd. KFUM tog vara på sina chanser i första halvlek och det var en underhållande första halvlek med högt tempo. Även om Bankeryd gjorde första målet så ledde sedan våra tjejer hela första halvlek efter att ha tagit ledningen i matchen efter 1,5 minut.

I halvlek stod det 13-12 (KFUM som hemmalag). Även andra matchens andra halvlek blev tuff för KFUM och Bankeryd tog över ledningen direkt i andra. Båda lagen kämpade men KFUM i underläge fick kämpa extra hårt. En rysare med hela fem utvisningar (tre för KFUM) men där våra tjejer gick ikapp och tillslut vann med 24-21.

Oerhört underhållande match!

Dagen präglades av tre fantastiskt kämpande lag, tydlig domare och stor underhållning för publiken.

Uteaktivitet 12 november
2022-11-13 17:58

Vilken härlig förmiddag vi hade i skogen igår!

Bäst av allt var att alla spelare, 17 tjejer numera, kunde vara med.
Alla bidrog till en riktigt positiv aktivitet och gjorde vad de kunde i tävlingar och samarbetsövningar. Korv och kladdkaka smakade extra gott efter promenaden och aktiviteterna.

För övrigt så tränar vi på med siktet inställt på matcher hemma i Sporthallen söndag 27 november. Vi har haft en period med riktigt bra träningar nu, hög intensitet och mycket bra fokus i allt det här härliga gänget tar sig för. Extra kul också att vi har några nya tjejer i laget.

Handboll när den är som bäst!
2022-10-24 21:01

Vilken handbollssöndag det blev för de flesta av oss igår!

Dagen inleddes med resa till Hyltebruk för säsongens andra seriematch. 12 tjejer som gav precis allt i varje situation, krigade för laget och gjorde allt från grovjobbet i försvaret till finliret i anfallet resulterade i en välförtjänt seger med 26-18. Vilken känsla att se hur de allihop genomförde matchen!

Eftermiddagen tillbringades sedan i Sporthallen hemma i Ulricehamn där det bjöds på stormatch mellan Sävehof och Aranäs. "Hemmalaget" Sävehof tog en säker seger efter att målvakten Simon Möller gjort en lång rad spektakulära räddningar! Häftigt att få uppleva elithandboll hemma i Sporthallen. Vilket tempo och vilket slit!

Nu kör vi på med ett par veckors träning innan det blir dags för hemmamatcher.
Under höstlovet tränar vi som vanligt men det finns också möjlighet till extra träning på onsdag, torsdag och fredag eftermiddag, kl. 13.30-15.30 i Sporthallen. Kallelser har skickats av Bettan så glöm inte att tacka ja om du är intresserad att vara med.